Nis 16

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Οικονομία – Ανοιχτό το θέμα με τους πλειστηριασμούς κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Προθεσμία έως το τέλος του έτους έχουν υπουργείο Ανάπτυξης και τρόικα προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία και να συντάξουν νέα ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς, καθώς εκπνέει η ισχύς του νόμου Κάτσελη.

Η τρόικα εμφανίζεται να μην κάνει πίσω από την απαίτηση της να αρθεί πλήρως η προστασία των κατοικιών και να προχωρήσει η πλήρης απελευθέρωση των πλειστηριασμών. Αντίθετα το υπουργείο Ανάπτυξης προκρίνει τη λύση της μερικής απελευθέρωσης με στόχο να προστατευθεί η πρώτη κατοικία, δημιουργια e shop όπως έχει υποσχεθεί και ο Αντώνης Σαμαράς.

Οι πλειστηριασμοί ήταν και το βασικό θέμα στο τραπέζι της χθεσινής συνάντησης της τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης που διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες. Τελικά το «μπαλάκι» δόθηκε στα τεχνικά κλιμάκια, καθώς αποφασίστηκε να αναλάβουν να μελετήσουν το θέμα και να επιστρέψουν με πρόταση για μία νέα ρύθμιση.

Ωστόσο το υπουργείο Ανάπτυξης εμφανίζεται καθησυχαστικό για την πρώτη κατοικία. Κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης έλεγε χθες μετά τη συνάντηση με την τρόικα ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν όσοι πραγματικά έχουν ανάγκη. «Τα με γάλα ψάρια και τα με γάλα δάνεια είναι ο στόχος. Οι φτωχοί άνθρωποι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αλλά όσοι μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους και εντούτοις κρύβονται πίσω από τη νομοθεσία, θα αποκαλυφθούν» είπε το ίδιο στέλεχος.

Το βασικό ερώτημα είναι σε ποια κριτήρια θα καταλήξουν η ελληνική πλευρά και η τρόικα για την υπαγωγή κάποιου δανειολήπτη στη ρύθμιση. Δεν αποκλείεται, μεταξύ άλλων, να χαμηλώσει το όριο της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου που προστατεύεται από την νομοθεσία.

Στο μεταξύ, από τα τέλη Σεπ Τεμβρίου έχει λάβει η τρόικα και το σχέδιο του υπουργείου για τους δανειολήπτες, κατασκευη eshop μέσω του οποίου επιδιώκεται να μην υπάρξει ένα νέο κύμα «κόκκινων» δανείων. Επιπλέον αναμένεται και η απάντηση της τρόικας για το «ιρλανδικό μοντέλο, κατασκευή e-shop δηλαδή ποιος θα είναι ο ορισμός του «συνεργάσιμου δανειολήπτη και τα «όρια αξιοπρεπούς διαβίωσης», που θα κρίνουν και το ποιοι πολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση της νέας ρύθμισης. 

«Αγκάθι» οι εμπορικές μισθώσεις

Για τις εμπορικές μισθώσεις αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα συνεδρίαση των κυβερνητικών εταίρων, καθώς η τρόικα δεν δέχεται κάτι λιγότερο από την πλήρη απελευθέρωση. Αντίθετα η ελληνική πλευρά επιμένει ότι οι νέες ρυθμίσεις θα πρέπει να ισχύσουν για τις νέες μισθώσεις και θα πρέπει να διατηρηθεί ο χρόνος μίσθωσης για τις παλιές συμβάσεις μέχρι την λήξη τους. Στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να κλείσει το θέμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Ήδη η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κάλεσε την κυβέρνηση να μην δεχτεί την θέση της τρόικας για πλήρη απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων. «Το υπουργείο οφείλει να διαπραγματευτεί με την τρόικα, να αρνηθεί την καταστροφική επιλογή της πλήρους απελευθέρωσης και της κατάργησης και να υπερασπισθεί με σθένος τη βελτίωση του νομικού πλαισίου για τις επαγγελματικές μισθώσεις σύμφωνα με τις προτάσεις μας» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.

Στο τραπέζι οι πλειστηριασμοί
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, κατασκευη ιστοσελιδων καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, κατασκευη eshop προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, κατασκευη ιστοσελιδων ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, κατασκευη e-shop απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», σχεδιασμοσ ιστοσελιδων λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ενστάσεις εντοπίζονται στην διάταξη που καταργεί την ελάχιστη αμοιβή τους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα (σ.σ. ζητούν ελάχιστη αμοιβή αντίστοιχη με τους δικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, κατασκευη eshop σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 932.000. Το 2013 στην Αθήνα 7.747 δικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 παραστάσεις είχαν μόλις 50 δικηγόροι (1/20 του συνόλου).

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites
source: κατασκευη ιστοσελιδων http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274504&catID=2
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

written by lilianshealy112 \\ tags: ,


Yorumlara Kapalı.