Nis 05

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, παρακολουθηση Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Τα σενάρια για τις 4.000 απολύσεις στο Δημόσιο γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Έτοιμοι, ακόμη και με εναλλακτικά σχέδια σε περίπτωση που δεν γίνουν αποδεκτές από την τρόικα οι προτάσεις αναφορικά με τις δεξαμενές απολύσεων, δηλώνουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ διαμηνύοντας μάλιστα ότι η αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης με τους εκπροσώπους των δανειστών, οφειλόταν αποκλειστικά σε αίτημα των τελευταίων, και δεν σηματοδοτεί εμπλοκή καθώς όλα τα προαπαιτούμενα της παρούσας φάσης έχουν υλοποιηθεί.

Αποδίδουν μάλιστα την επ αόριστον αναβολή στο γεγονός ότι η όποια συμφωνία για το Δημόσιο συνδέεται με το συνολικότερο πακέτο συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας.

Ειδικότερα, μοιχεια στη Βασ. Σοφίας βρίσκονται εν αναμονή της οριστικής απόφασης των ελεγκτών για το αν στον αριθμό των 4.000 απολύσεων για φέτος θα προσμετρηθούν (πέρα από τους απολυμένους της ΕΡΤ, τους επίορκους και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας) όσοι απολυθούν από την αμυντική βιομηχανία, καθώς και οι συμβασιούχοι που υπηρετούν με προσωρινές διαταγές μετά την τυχόν αρνητική έκβαση των δικαστικών υποθέσεων τους.

Άλλωστε, όπως διευκρινίζουν, απάντηση για το θέμα των εργαζόμενων στην αμυντική βιομηχανία, δεν μπορεί ούτως ή άλλως να δοθεί πριν παρουσιαστεί και εγκριθεί η τελική ρύθμιση για το μέλλον της. Σε ό,τι αφορά δε, τους υπηρετούντες με προσωρινές διαταγές χθες εκδόθηκε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για 600 πρώην συμβασιούχους στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο αναγνώρισε μεν ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αλλά στην πράξη τους οδηγεί στην έξοδο από την υπηρεσία, καθώς δεν διατάσσει άμεση επαναπρόσληψή τους.

Ακόμη όμως και αν οι δανειστές δεν αποδεχθούν τις δύο προαναφερθείσες «δεξαμενές», το υπουργείο επεξεργάζεται ήδη και τρίτο σενάριο, που αφορά τον εντοπισμό πλεονάζοντος προσωπικού και – κατά συνέπεια – νέας δεξαμενής απολύσεων, στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι σχετικές οδηγίες έχουν δοθεί σε όλους τους υπουργούς κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης, προκειμένου να επιταχύνουν τις διαδικασίες αξιολόγησης στους φορείς που εποπτεύουν.

Αναφορικά με το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας 12.500 υπαλλήλων μέχρι το τέλος του έτους, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, επικρατεί αισιοδοξία, ότι έστω και σιωπηρά θα δοθεί παράταση για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος, με δεδομένο ότι ήδη κατά τη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής παρουσιάστηκε ένα σαφές πλάνο αναφορικά με το από πού θα προέλθουν οι νέοι «διαθέσιμοι». Βάσει των σχεδιασμών το μεγαλύτερο μέρος αναμένεται να προέλθει από τους ΟΤΑ και τη διαδημοτική κινητικότητα, παρακολουθηση κινητου αλλά και από το υπουργείο υγείας, μέσω της αναδιάρθρωσης του ΕΟΠΥΥ.

Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ. Ο αριθμός των γιατρών που θα δει την πόρτα εξόδου, θα αποφασιστεί μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ΕΟΠΥΥ, που αναμένεται στο τέλος Νοεμβρίου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, «όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγησή του ΕΟΠΥΥ, θα μπορούμε μετά από μακρύ διάλογο με όλους τους γιατρούς και τις ενώσεις τους, να παρουσιάσουμε και να συμφωνήσουμε για το πλήρες σχέδιο».

Με την αξιολόγηση του ΕΟΠΥΥ – εξήγησε – το υπουργείο υγείας θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν υπάρχουν κενές θέσεις και σε ποιες ειδικότητες. Αναφορικά με τον αριθμό των γιατρών που θα απολυθεί ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε: «Όσον αφορά την είδηση για τις 1.370 απολύσεις, δεν ισχύει». Ωστόσο διευκρίνισε ότι «με την έννοια του ρουσφετιού, παρακολουθηση δηλαδή κρατάμε κάποιον που δε χρειαζόμαστε, πλέον δε μπορεί να δουλέψει το Ελληνικό Δημόσιο. Θα κάνουμε αξιολόγηση. Πόσους και ποιους χρειαζόμαστε. Αυτούς που χρειαζόμαστε, μοιχεια τους κρατάμε. Αυτούς που δε χρειαζόμαστε, απιστια δε μπορούμε να τους πληρώνουμε».

Συνολικά για τις απολύσεις στο χώρο της υγείας ο υπουργός επανέλαβε για μία ακόμη φορά «απολύσεις δε θα έχουμε στο χώρο της υγείας όσον αφορά τα νοσοκομεία και την κινητικότητα μεταξύ των νοσοκομείων».

Σε συνάντηση του υπουργού υγείας με εκπροσώπους των γιατρών, ο κ. Γεωργιάδης – σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) – δεσμεύθηκε ότι οποιοσδήποτε σχεδιασμός υπάρξει σχετικά με την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, θα συζητηθεί με τον ΠΙΣ και τα θεσμικά όργανα των ιατρών. Ανάλογες διαβεβαιώσεις παρείχε και σε έκτακτη συνάντησή του με εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

Οι δηλώσεις του υπουργού υγείας, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ιατρικού κόσμου. Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), γραφεια ντετεκτιβ Μιχάλης Βλασταράκος, δήλωσε ότι «είναι τουλάχιστον οδυνηρό να μην αντιλαμβάνεται ο κ. υπουργός πως με τις σημερινές του δηλώσεις προκαλεί σύγχυση σε γιατρούς και ασθενείς και δημιουργεί την αίσθηση μίας ηγεσίας χωρίς φερεγγυότητα, χωρίς πρόγραμμα και με μόνη επιδίωξη να είναι η ικανοποίηση των αριθμών που οι δανειστές μας επιβάλλουν».

Νωρίτερα, ο υπουργός υγείας είχε συναντηθεί με τους εκπροσώπους των γιατρών και σύμφωνα με τους ίδιους, είχε δεσμευτεί ότι δεν θα απολυθούν γιατροί των Μονάδων του ΕΟΠΥΥ, και όμως αναφέρει ο κ. Βλασταράκος «λίγες ώρες μετά τη σαφή αυτή δήλωση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είδαμε με έκπληξή μας πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να απολυθούν γιατροί του ΕΟΠΥΥ μετά τη διαδικασία αξιολόγησης των Μονάδων υγείας του Οργανισμού».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) επαναλαμβάνει ότι δεν θα ανεχθεί ούτε μία απόλυση στο χώρο της υγείας, παρακολουθηση κάνοντας λόγο για σοβαρότατες ελλείψεις, τόσο σε πρωτοβάθμιο όσο και σε δευτεροβάθμιο επίπεδο.

«Το μόνο που καταλαβαίνει ο υπουργός υγείας είναι τα νούμερα που του υποδεικνύουν η τρόικα και οι μνημονιακές πολιτικές» αναφέρουν οι Γιάννης Μπασκόζος, α΄ αντιπρόεδρος του ΠΙΣ και Δημήτρης Βαρνάβας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), προσθέτοντας ότι «ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα, επιβεβαιώνοντας σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τις επικείμενες διαθεσιμότητες 5.000 γιατρών του ΕΟΠΥΥ από τους οποίους 1.200 θα απολυθούν, ενώ ο υπουργός υγείας αρνείται να διαψεύσει ρητά ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις στον ΕΟΠΥΥ».

ΠΗΓΗ: imerisia.gr
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>
&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.
Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και
φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000
φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το
κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το
οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον
υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική
συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός
νόμος Λοβέρδου.

γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275343&catID=3
γραφεια ντετεκτιβ απιστια διαζυγιο μοιχεια…

written by jennikilvington \\ tags: , ,


Yorumlara Kapalı.